Search
  • SynerPsy is verhuisd!
  • Nieuw adres: Joh. van Oldenbarneveltlaan 62, Zeist
Search Menu

Coaching

Uniek en intensief leerproces

U bent op een punt in uw leven beland waarop u aan de slag wilt met levensvragen, vragen over uw loopbaan of uw competenties. U bent toe aan een nieuwe uitdaging. Of u vraagt zich af of uw werk en manier van werken nog bij u passen.

De antwoorden bij deze vragen zijn niet altijd eenvoudig te vinden. Ze liggen buiten uw vertrouwde kaders. Of duiken pas op als u een vraag vanuit een compleet ander perspectief bekijkt. Die noodzakelijke draai, of de eerste stap buiten gebaande paden, maakt u vaak makkelijker met hulp van buiten. Coaching biedt die hulp.

SynerPsy combineert een ruime ervaring, opleiding en een compleet instrumentarium, met een persoonlijke, oplossingsgerichte benadering tot een coachingprogramma dat ú past.

Uniek leerproces

Coaching is een uniek en intensief leerproces, op weg naar een gewenste gedragsverandering. Een coachingprogramma wordt u op het lijf geschreven en sluit zo nauw aan bij uw persoonlijke situatie en uw eigen doelen. Dat ‘maatwerk’ maakt coaching tot zo’n krachtig instrument om persoonlijke effectiviteit en ontplooiing te stimuleren.

Uitgangspunt
In een – vrijblijvend – intakegesprek kijken we met u wat de best passende manier lijkt om met uw vragen aan het werk te gaan. Met gebruik van verschillende interventietechnieken en spelvormen gaan we op zoek naar antwoorden die u een stap verder brengen. We starten die zoektocht pas als we het eens zijn over de gewenste verandering. Minstens zo belangrijk is de juiste ‘klik’ tussen coach en cliënt.

Oplossingsgericht
Coaching richt zich op het hier-en-nu en op de gewenste situatie. Coaching is oplossingsgericht. Het doel telt en de weg daar naartoe. Het verleden blijft op de achtergrond. Hoe een probleem is ontstaan of in elkaar zit, vinden wij minder belangrijk.
U wilt immers vooruit!