Search
  • SynerPsy is verhuisd!
  • Nieuw adres: Joh. van Oldenbarneveltlaan 62, Zeist
Search Menu

Online begeleiding

Persoonlijk op afstand

SynerPsy biedt u de mogelijkheid van ‘persoonlijke begeleiding op afstand’.

Online begeleiding start met een intake via beeldbellen (bijvoorbeeld via Skype). Uit dit gesprek volgt een plan, waarbij gekeken wordt of online begeleiding ook het antwoord is bij uw vraag. Is dat het geval dan wordt een serie van online interventies samengesteld, passend bij deze vraag. U krijgt een inlognaam en wachtwoord voor het beveiligde behandelplatform van SynerPsy. Daar staat de eerste interventie klaar. Na het lezen van informatie en het bekijken van filmpjes die de nodige extra toelichting geven, volgt een oefening waar u vervolgens schriftelijk, binnen het platform, over rapporteert. U krijgt hierop feedback en waar nodig extra tips, een artikel of ander materiaal. Daarna staat de volgende interventie voor u klaar en kunt u verder met de volgende stap. Als dat nodig is, kunt u tussendoor een afspraak maken voor beeldbellen of telefonisch contact. Ook kan tussentijds het programma worden aangepast, als dat de effectiviteit van uw begeleiding ten goede komt.

SynerPsy werkt met het zeer geavanceerde behandelplatform van Minddistrict®. Dit platform bevat behandelprogramma’s, protocollen, oefeningen, video’s en nog veel meer. De programma’s worden op maat gemaakt bij uw vraag. En u wordt begeleid door ervaren psychologen.

Uit het grote aantal programma’s van Minddistrict® hebben wij een keuze gemaakt. Het online aanbod van SynerPsy vindt u hier.