Search
  • SynerPsy is verhuisd!
  • Nieuw adres: Joh. van Oldenbarneveltlaan 62, Zeist
Search Menu

Titus van den Hurk

Titus-websiteStudeert in 2015 af als integratieve counselor & coach aan de Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Hij heeft sinds het najaar van 2014 een eigen praktijk voor counseling & coaching (www.titusvandenhurk.nl).

Titus begeleidt bij SynerPsy cliënten met ‘lichtere’ levens- en loopbaanvragen in hun veranderingsproces: van grip krijgen op een vraag of probleem naar groeien tot een vollediger persoon. Integratief, dus op alle niveaus: fysiek, spiritueel, gedragsmatig, sociaal, mentaal en emotioneel. Samen met Yonda Poslavsky ontwikkelt en verzorgt hij trainingen in persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit.

Titus zet zijn levenswijsheid en werkervaring in om mensen succesvol te laten zijn. Hij werkt sinds 1988 aan (vooral) de interne communicatie van organisaties: advies, conceptontwikkeling, creatie en uitvoering. Titus helpt mensen in organisaties hun verhaal te vertellen. Tien jaar bij KPMG en ruim vijftien jaar aan bureauzijde, vanaf 2005 als zelfstandig ondernemer.

Titus is betrokken en bedachtzaam, straalt warmte, rust en ontspanning uit, kiest zijn woorden zorgvuldig doeltreffend. In zijn tussentijd zoekt en vindt hij licht, lucht en ruimte in meditatie, boeken en buitenlucht; alle drie het liefst op Vlieland.

Terug