Search
  • Vanuit mijn praktijk 'Het Verbeelden' bied ik
  • kunstzinnig psychologische begeleiding (hetverbeelden.nl)
Search Menu

Joost Stolker

Joost Jan-websiteStudeert geneeskunde in Amsterdam. Volgt de opleiding tot psychiater in het Radboud UMC Nijmegen. Hij vervult verschillende directiefuncties in psychiatrische ziekenhuizen. In 2002 promoveert hij op zijn proefschrift Struggles in Prescribing.

Joost werkt graag en veel met jongeren met ernstige gedragsproblemen, naast – meer recent – mensen met fysieke en psychische gezondheidsproblemen. Die groep heeft baat bij psychologische begeleiding én fysiotherapie en beweging. Joost is in dit verband mede-eigenaar van behandelcentrum Veerkracht-Zorg.

In SynerPsy werkt hij met Yonda Poslavsky vooral samen op gebied van belastbaarheidsonderzoek. Vanuit zijn eigen praktijk, Licht-Zorg, doet hij psychiatrische consultaties en onderzoek. Verder adviseert Joost instellingen bij beleidsvraagstukken, evalueert hij behandelprogramma’s en doet hij onderzoek naar veiligheidsrisico’s in de zorg.

Joost denkt creatief, is open, prettig direct en werkt én lacht graag samen. Hij bezoekt in zijn vrije tijd frequent de sportschool.

Terug