Search
  • Vanuit mijn praktijk 'Het Verbeelden' bied ik
  • kunstzinnig psychologische begeleiding (hetverbeelden.nl)
Search Menu

Marcel Vermeulen

Marcel-websiteStudeert psychologie aan de Universiteit van Utrecht.
Hij specialiseert zich na zijn afstuderen tot psychotherapeut en klinisch psycholoog.

Na korte tijd in loondienst te hebben gewerkt, begint Marcel zijn eigen psychotherapiepraktijk in Utrecht. Enige jaren later vormt hij deze praktijk om tot een bureau voor arbeid- & gezondheidspsychologie, met later ook vestigingen in Arnhem en Rotterdam.
In 2012, na ruim 20 jaar, stapt Marcel uit dit bureau en begint hij wederom een psychotherapiepraktijk in Utrecht. Daarnaast werkt hij met Yonda Poslavsky samen in SynerPsy en in Yung.Nu.

In zijn werk houdt Marcel zich bezig met psychotherapie en (neuro)psychologisch onderzoek. Samen met Yonda geeft hij verschillende trainingen en retraites.
De laatste jaren is Marcel, zowel in zijn persoonlijk leven als in zijn werk, beinvloed en ge├»nspireerd door de boeddhistische psychologie. Hij combineert dit met zijn psychologische kennis en jarenlange ervaring, om mensen te helpen zichzelf te ontplooien en een meer bevredigend, waardevol en zinvol leven te leiden. Authenticiteit – zijn wie je in essentie bent – is daarbij een richtinggevende waarde.

Marcel is zowel analytisch als empathisch. In het contact rustig, betrokken en belangstellend.
Naast zijn werk doet hij graag aan sport, leest, mediteert hij en zeilt hij zowel tochten als races.

Terug