Search
  • Vanuit mijn praktijk 'Het Verbeelden' bied ik
  • kunstzinnig psychologische begeleiding (hetverbeelden.nl)
Search Menu

Yonda Poslavsky

Studeert in 1996 af aan de Universiteit Utrecht.
 Werkt sinds 1998 in het veld van Arbeid en Gezondheid, als registerpsycholoog NIP.

Yonda richt in 2011 SynerPsy op en zet sindsdien haar ruime kennis en ervaring in op verschillende gebieden: psychologische begeleiding, onderzoek en training. Ze begeleidt cliënten met uiteenlopende klachten, in het bijzonder trauma’s.

Yonda denkt en werkt vanuit mogelijkheden, niet vanuit beperkingen. Ze schakelt – beredeneerd of intuïtief – tussen een scala aan methodes: cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie, EMDR en andere vormen van traumatherapie, mindfulness, ACT, method of levels en voice dialogue.

Yonda is ook psycholoog in de multidisciplinaire trajecten van behandelcentrum Veerkracht-Zorg in Utrecht. Ze geeft trainingen in persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit, mindfulness en motiverende gespreksvoering. En met collega Marcel Vermeulen (psychotherapeut) verzorgt zij in Yung.Nu meerdaagse trainingen en retraites op locatie.

Mensen die het moeilijk vinden om hun vragen of problemen te verwoorden of om andere redenen liever werken vanuit beelden begeleidt zij in haar praktijk voor kunstzinnige psychologie Het Verbeelden.

Yonda is een snelle denker en prater, empathisch én scherp, recht uit het hart. Ze verslindt boeken – ‘t liefst vakliteratuur – en ontspant zich achter haar drumstel of met creatieve bezigheden.

Terug